Peuters? Lief, leuk of lastig?

Peuters zijn hard op weg de wereld te verkennen. Zonder het besef dat zij zelf onderdeel van die wereld zijn. Peuters willen samen spelen maar ook zelf doen. Alles uitproberen wat er op hun pad komt, losmaken van de volwassenen. De wereld is een grote speeltuin. Ontdekken gaat met vallen en opstaan. Soms tot grote ergernis van ouders. Nee zeggen is een nieuwe ontdekking in deze fase. Niet eten, niet slapen, niet zindelijk worden. Wat doet u daarmee? En wat gebeurt er eigenlijk als er een broertje of zusje op komst is? Voor het eerst naar de peuterspeelzaal?

Thema’s genoeg in deze levensfase voor een verfrissende korte cursus waarin u nieuwe inzichten krijgt over het peuterbrein, hun behoeften en mogelijkheden. Maar u krijgt ook zicht op uw eigen behoeften en mogelijkheden. Aan het eind van de cursus heeft u een rugzak vol met tips waar u direct mee  aan de slag kan in de praktijk.

Een grens aangeven schept duidelijkheid voor twee

Wat? 3 korte workshops voor ouders van peuters (1,5 tot 4 jaar)

Onderwerpen? Tijd voor mijn kind, tijd voor mezelf? Straffen en belonen, regels en grenzen, zelfbeeld, zelfvertrouwen, jaloezie, samen spelen – samen delen, baas over eigen lijf (eten, slapen, zindelijkheid). En uw eigen onderwerpen!

Waar? Utrecht-Zuid (Lunetten)

Wanneer? Woensdag- of vrijdagochtend van 9.30 uur – 11.30 uur. Cursus start bij minimaal 6 deelnemers. Maximaal 10 deelnemers.

Door wie?  Katrien Laane, pedagoog & trainer.

Kosten? €150,= per persoon (inclusief koffie/ thee en cursusmateriaal). Met U-pas €125,= per persoon. Bij inschrijving van twee personen tegelijk (partner, kennis, vriendin) krijgt u €30,= korting op het cursusgeld.

Meer informatie? Aanmelden? Mail of  bel 030-7851470  of  06-14223552