Persoonlijk adviesgesprek

Katrien Laane heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het oplossen van opvoedingsvraagstukken. En die ervaring maakt dat zij ouders meestal in 1 tot 2 gesprekken weer op de rit kan helpen.

“Dus je hebt geen 10 sessies nodig, denk je?”, vraagt een vader ongelovig aan de telefoon nadat hij kort zijn situatie met zijn puberzoon van 17 aan mij had voorgelegd. “Nee, geen 10 sessies”. Een zucht van verlichting klonk door de telefoonlijn…. 

Hoe dan wel?

Ik ga uit van de beste intenties van ouders. En dat iedere ouder het vermogen heeft om de dilemma’s die hij of zij tegenkomt kan oplossen. Ik ga niet eindeloos graven in het verleden, maar kijk naar de huidige situatie en waar u naar toe wilt. Snel, efficiënt, oplossingsgericht en heel praktisch.

Er zijn slechts twee problemen:
Of er is iets wat je niet wilt, of je wilt iets wat er niet is

Door snel tot de kern én de oplossing te komen, blijven de kosten voor u laag en is het rendement hoog. Ik streef naar tevreden klanten.

Bent u niet tevreden?

Het kan zijn dat u na een gesprek ontevreden bent met het resultaat in de praktijk. U kunt altijd contact opnemen met Lunamare om (een deel van) uw geld terug te vragen.

Kosten?

Lunamare hanteert een uurtarief van €60,= per uur (exclusief BTW) voor opvoedingsondersteuning. Als u aantoonbaar minder draagkrachtig bent, bent u welkom bij Lunamare. Ook dit dilemma is een oplossing: die heet “waardebepaling achteraf”. Dat betekent dat u op gesprek komt en dat u naderhand een “lege” factuur krijgt. Aan u de eer om te bepalen wat het gesprek u waard is geweest.

Bel voor een afspraak 030-7851470 of 06-14223552 of mail naar katrien@lunamare.nu